WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Geperforeerde remschijven

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. De productie van remschijven is complex. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak.