WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven PORSCHE

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De casting moet uitwerken na het giet proces . Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten.

Geperforeerde remschijven

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Veiligheid staat voorop bij de productie. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.