WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven PONTIAC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw PONTIAC

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Geperforeerde remschijven

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Trillende remschijven

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.