WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven PLYMOUTH

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem.

Trillende remschijven

Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw PLYMOUTH

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.