WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven PEUGEOT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw PEUGEOT

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak.

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.