WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven OPEL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Trillende remschijven

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.