WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven MINI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Geperforeerde remschijven

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.