WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven MG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Trillende remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.