WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven LINCOLN

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw LINCOLN

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Geperforeerde remschijven

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen.

Trillende remschijven

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven.