WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven LDV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV komen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Trillende remschijven

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.