WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven LANCIA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Geperforeerde remschijven

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Roest is ook een apk afkeur.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw LANCIA

Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten.