WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven LADA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De minimale dikte mag niet overschreden worden. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.

Trillende remschijven

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wij controleren altijd bij de LADA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.