WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven KIA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Elke KIA heeft een eigen VIN-nummer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Controleer op tijd uw auto slijtdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.