WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven JEEP

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw JEEP

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.

Geperforeerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven.

Trillende remschijven

Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Brembo, Bosch, TRW en Bendix Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen.