WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven IVECO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw IVECO

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis.

Geperforeerde remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest.

Trillende remschijven

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.