WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven HYUNDAI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring.

Geperforeerde remschijven

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw HYUNDAI

De minimale dikte mag niet overschreden worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax).