WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven HONDA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA komen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Versleten remdelen kun je niet voorkomen.

Geperforeerde remschijven

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.