WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven FORD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Geperforeerde remschijven

Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw FORD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.