WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven FIAT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw FIAT

Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.

Trillende remschijven

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf.