WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven FERRARI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw FERRARI

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Geperforeerde remschijven

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..