WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DODGE

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DODGE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Geperforeerde remschijven

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.