WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DAIMLER

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem.

Geperforeerde remschijven

Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw DAIMLER

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.