WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DAIHATSU

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAIHATSU. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Roest is ook een apk afkeur.

Geperforeerde remschijven

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.