WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DAF

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw DAF

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto.

Trillende remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.