WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DAEWOO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.