WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven DACIA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Elke DACIA heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.