WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven CADILLAC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw CADILLAC

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Geperforeerde remschijven

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.