WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven BUICK

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BUICK past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Veiligheid staat voorop bij de productie. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Geperforeerde remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf.