WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven BMW

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw BMW

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Trillende remschijven

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.

Geperforeerde remschijven

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Een auto remschijf mag nooit trillen.