WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven AUDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.