WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen VOLVO

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen.

Vastzittende remklauw

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Remvloeistof is meestal dot4.

Remklauw revisiesets auto

Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd