100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen VOLVO

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen via kenteken

Vind passende remklauwen via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type
Kies je VOLVO model

Remklauw reviseren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen.

Vastzittende remklauw

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Remvloeistof is meestal dot4.

Remklauw revisiesets auto

Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Nu besteld, is morgen GRATIS verzonden!

Bij ons betaalt u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen