WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen TOYOTA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten.

Remklauw revisiesets auto

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.

Remklauw reviseren

Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Remvloeistof is meestal dot4. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.