WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen SUZUKI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers.

Remklauw revisiesets SUZUKI

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remklauw reviseren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.