WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen SUBARU

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remklauw reviseren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Remklauw revisiesets auto

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.