WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen SSANGYONG

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets SSANGYONG

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Vastzittende remklauw

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.

Remklauw reviseren

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.