WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen SMART

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART.

Remklauw reviseren

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw revisiesets auto

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten.