WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen SKODA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen via kenteken

Vind passende remklauwen via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type
Kies je SKODA model

Remklauw reviseren

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Remklauw revisiesets auto

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen.

Vastzittende remklauw

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen