WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen SEAT

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen.

Remklauw revisiesets SEAT

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Remklauw reviseren

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.