WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen ROVER

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remvloeistof is meestal dot4. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ROVER. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen.

Remklauw revisiesets auto

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Vastzittende remklauw

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637