WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen RENAULT

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Remklauw revisiesets auto

Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.