WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen PORSCHE

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Wij controleren altijd bij de PORSCHE dealer of de onderdelen passen op uw auto. De handrem wordt bediend door de handremkabel.

Remklauw revisiesets auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken.

Vastzittende remklauw

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.