WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen PONTIAC

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remklauw revisiesets PONTIAC

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw reviseren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.