WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen PLYMOUTH

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PLYMOUTH, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Remklauw revisiesets auto

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Vastzittende remklauw

Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.