WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen PEUGEOT

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw reviseren

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Vastzittende remklauw

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remvloeistof is meestal dot4. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past.

Remklauw revisiesets auto

Hier bedoeld men remklauw mee. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen.