WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen OPEL

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remklauw revisiesets OPEL

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers.

Remklauw reviseren

Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.