WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen NISSAN

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets NISSAN

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen.

Vastzittende remklauw

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Remklauw reviseren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.