WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen MITSUBISHI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Remklauw reviseren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remklauw revisiesets MITSUBISHI

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.