WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen MINI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

De handrem wordt bediend door de handremkabel. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Remklauw reviseren

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remklauw revisiesets MINI

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.