WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen MG

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets MG

Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Vastzittende remklauw

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remklauw reviseren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.