WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen MAZDA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw revisiesets MAZDA

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Vastzittende remklauw

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Remvloeistof is meestal dot4. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest.

Remklauw reviseren

Hier bedoeld men remklauw mee. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken.